Hoe kan ik deelnemen aan deze reis?

1. U meldt zich bij ons aan door het reisaanvraag formulier in te vullen. De reisleider zal binnen enkele dagen contact met u opnemen en vanaf dat moment houdt hij u voortdurend op de hoogte van de voorbereidingen. U krijgt een inschrijfformulier van ons met uitgebreide reis informatie.

2. Bij voldoende aanmeldingen (minimum 6 personen) kan een reis definitief doorgaan. Daarom is een tijdige aanmelding zeer belangrijk. Plan uw reis goed van te voren. Minimaal 3 maanden van te voren willen wij weten of zich voldoende mensen hebben aangemeld. 

3. Zodra het zeker is dat de reis doorgaat, wordt de vlucht gereserveerd en u wordt gevraagd de eerste aanbetaling voor de reis te maken. 


De kosten van de reis

De actuele all-inprijzen vindt u op de website. U betaalt pas als het zeker is dat de reis doorgaat en de vluchtreservering bekend is. Stichting Shoresh beoogt geen winst te maken met de reizen. De prijs die we berekenen dekt de kosten en is berekend op basis van een twee persoons 3* accommodatie, maaltijden, vervoer, entree’s etc.. Inclusief een retourvlucht.

Voor deelnemers die financieel minder bedeeld zijn, biedt Stichting Shoresh een financiële regeling om in termijnen te betalen met een maximale looptijd van 12 maanden. 

 

Aansprakelijkheid en verplichtingen

Stichting Shoresh zet zich maximaal in zodat uw reis zo plezierig mogelijk verloopt. Tijdens de voorbereiding en tijdens de reis zelf.

Als u na een definitieve aanmelding en eerste aanbetaling van uw reis, onverhoopt door medische of andere ernstige familieomstandigheden van uw geplande reis moet afzien, dan zult u voor het terugvorderen van het reisbedrag een eigen annuleringsverzekering moeten hebben.

Wij adviseren u om direct, nadat u van ons de factuur hebt gekregen, een annuleringsverzekering en een reisverzekering (met een medische dekking voor buitenland) af te sluiten. 

Educatieve reizen naar Israël

Educatieve 10 daagsereis

Voorjaar 2019
   Leeftijd: alle leeftijden
   Datum : 27 maart - 5 april 2019
   Vrijblijvend reserveren
   Inschrijving: nu inschrijven
   Prijs    : € 1695,- p.p.
   Groep : max. 8 deelnemers

  informatie >>

Educatieve 10 daagsereis
Najaar 2019

   Leeftijd: alle leeftijden
   Datum : 20 - 29 november 2018
   Vrijblijvend reserveren
   Inschrijving: nu inschrijven
   Prijs    : € 1695,- p.p.
   Groep : max. 8 deelnemers

  informatie >>

Op aanvraag:
Een dag of meerdaagse excursie
In Galilea | Golanhoogte | Jeruzalem | Shilo & Mt. Gerizim | Judea | Negev
Op maat reis voor kleine of grote groepen

Nadere informatie
E-mail: israelreizen@shoresh.nl

Aanmelden

Reisprogramma 2018/2019

Download reisfolder